Uw pakket kon niet bezorgd worden ​

Bestel je via internet dan krijg je ook te maken met de diverse koerierbedrijven die er zijn. En natuurlijk komen die altijd langs als je er net niet bent. In deze blogpost een paar van mijn recentste avonturen hier mee.

DPD

Onlangs kwam er een pakketje voor mij via DPD binnen en uiteraard was ik weer eens niet aanwezig op moment van levering. Ik kreeg de dag van bezorging wel een bericht met het voorziene uur. Ik kon via dat bericht ook een alternatieve locatie kiezen. Voor het gemak koos ik om deze op een afhaallocatie te laten leveren op enkele minuten wandelen.

Dus die bezorging ging best redelijk al moest ik zelf mijn pakket uitzoeken. Volgende keer kies ik dus wel een ander punt hoor.

PostNL

Een andere levering gebeurde dan weer via PostNL met levering op zaterdag. Ook nu weer bericht aanwezigheid en pas op zondagavond nieuwe locatie kunnen doorgeven. Ging helaas pas op woensdag daar geleverd worden. Op maandag kwam de bezorgen ook nog eens langs.

Op woensdagavond ga ik vol goede moed mijn pakket halen maar was het nog niet bezorgd. Ben dan maar de volgende dag mijn pakket gaan halen. Pakket was hierdoor bijna een week in plaats van een dag onderweg.

UPS

UPS heb ik het mij makkelijk gemaakt en gewoon gezorgd dat mijn pakketten gewoon rechtstreeks naar een afhaalpunt gebracht worden en ik het gewoon nog moet gaan ophalen. Aan mijn leverancier moet ik dit zelfs niet melden. Deze locatie is wel een stuk verder maar goed bereikbaar met de auto. Vooral handig voor de grotere pakketten.

IkTjilpkoerierdienst, ervaring