RSS is dat nog iets?

Sinds de verandering aan IkTjilp Cloud heb ik er ook meteen voor gezorgd dat de inhoud ook makkelijk te lezen kan zijn via een RSS-reader. Eigenlijk iets waar ik lange tijd zelf van gebruik heb gemaakt maar de laatste jaren wat minder. Reden hiervoor was voornamelijk Twitter waar de nodige links toch al verschenen en waardoor ik eigenlijk links dubbel kon te zien krijgen.

1 nadeel dan is echter dat je dan niet alles makkelijk kan opvolgen en vandaar heb ik enige tijd geleden besloten om terug gebruik te maken van een RSS-reader. Scheelt me ook weer het regelmatig moeten bezoeken van bepaalde websites. En dus dacht ik vandaag bij mezelf waarom een nieuwe RSS-reader zoeken als de oude nog steeds bestaat. En dus heb ik vandaag eens de tijd genomen om die paar feeds die ik in de andere app al had toegevoegd ook in de oude dienst te steken. En ondertussen neem ik mij ook even de tijd om mijn oude feeds waarvan er een flink aantal niet meer werken onder handen te nemen. 

Ik ben eens benieuwd of ik er nu ook daadwerkelijk weer een fervente gebruiker ga van worden.