Een 8, een X of toch maar niks

Gisteren heeft Apple de nieuwe iPhones voorgesteld. Kans is groot dat ik op termijn mijn iPhone 6 ga vervangen. Volgens het normale schema zou ik eigenlijk al van vorig jaar over zijn op de 7 maar die heb ik overgeslagen omdat mijn huidig toestel nog voldeed. Er voor was die na 2 jaar versleten of gewoon defect.

Mijn 6 heeft enkel last van een vol geheugen en zijn batterij voldoet ook niet meer. Vooral bij de koude loopt de batterij leeg en valt hij soms spontaan uit.

Welke het zal worden weet ik nog niet. Mogelijks is dit ook mijn eerste iPhone die ik koop samen met een abonnement. Hoop zo de prijs wat beter te kunnen krijgen. Maar dan wel eentje met minstens 4 GB data want dat heb ik nu ook al. Dus lieve operatoren overtuig mij en wie weet mag u mij tot uw klanten rekenen.

IkTjilpklantzoektoperator, tech, iPhone