Geen service, dus even niet bereikbaar

Gisterenavond zat ik nog wat naar tv te kijken en lag mijn iPhone naast mij zoals dat meestal zo is. Vreemd genoeg zag ik plots geen service staan in beeld. Dus dan maar even vliegtuigmodus aan- en afzetten en dan zal het wel weer werken.

Dat bleek ook zo te zijn al was dit telkens maar tijdelijk. Gezien het late uur besloot ik maar af te wachten tot vandaag want tijdens mijn slaap zet ik doe vliegtuigmodus toch aan en dan heb ik dus ook geen netwerk nodig.

Maar deze morgen bleek die geen service toch weer te verschijnen en nu wel meteen. Vervolgens dan maar eens 3G en 4G geprobeerd en dat werkte perfect. Dus maat eens een tweet richting Mobile Vikings gestuurd en er zijn blijkbaar werken in mijn buurt. Op hun aanraden mijn toestel eens een herstart gegeven. Dat kan trouwens nooit kwaad. Ik had toen meteen weer netwerk en ook het uitvallen van de verbinding deed zich ondertussen niet meer voor. Heb ik alweer wat bijgeleerd.