Een foxy chicken op zondagavond

Gisteren had ik weer eens afgesproken met een paar vrienden en nadien keerde ik terug richting huis en besloot ik nog eens naar de Mac in de stad te trekken voor een chicken burger maar jammer genoeg stonden ze daar weer tot buiten.

Ik besloot dan maar een wandeling te gaan maken en zo kwam ik binnen bij Ellis Gourmet Burger. Nog steeds met het idee om die avond een chicken burger te eten. En gelukkig staat die daar ook op het menu en dus bestelde ik mij een foxy chicken met frietjes.

Na even een eerste hap te nemen wist ik meteen dat ik een goed alternatief had gevonden. Al is het eigenlijk ook niet te vergelijken want de kip was lekker mals en sappig. De beste chicken burger die ik ooit at. En ook de bijhorende frietjes waren perfect gebakken.

In de toekomst zal ik er wellicht nog wel passeren. Toch wel spijtig dat ik er zo lang mee heb gewacht. Maar dat kan je natuurlijk alleen achteraf zeggen.

IkTjilpfood, restaurant, review